ميوها و سبزيجات چربی سوز
هیچ غذا یا خوراكی نمی تواند چربی بدن را آب كند ، اما 9 خوراكی مقوی و پرانرژی جلوی اشتها برای غذاهای پرچربی را گرفته ، قند خون را متعادل كرده ، متابولیسم را افزایش می دهند .
این مواد عبارت اند از :
1 - سیب
هر سیب به اندازه تقریبی یك شیرینی كوچك كالری دارد و به همان اندازه نیز از الیاف برخوردار است . دانشمندان برزیلی طی پژوهشی دریافتند افرادی كه در روز فقط سه سیب می خورند بیش از كسانی كه روزانه فقط سه شیرینی سالم مصرف می كنند ، وزن كم می كنند و اما پوست سیب نباید كنده شود . این پژوهش ها نشان می دهد كه بین اسید اورسولیك موجود در پوست سیب و خطر چاقی رابطه ای معكوس وجود دارد .
2 - شاه بلوط
شاه بلوط از همه خواص آجیل ها برخوردار است ، بی آنكه كالری یا چربی موجود در آنها را داشته باشد . شاه بلوط همچنین منبع خوبی برای پروتئین ، الیاف و ویتامین E است . اما بر خلاف دیگر آجیل های درختی ، از ویتامین ث هم به حد وفور برخوردار است . گفته می شود كه ویتامین ث در سوخت و ساز چربی موثر است .
3 - كلم بروكسل
تنها مصرف 226 گرم از این خوراكی فوق العاده مغذی ، روزی 4 گرم الیاف و بیش از میزان لازم ویتامین ث وارد بدن می كند . بنا به گزارش مجله معتبر ژورنال تغذیه ، هر چه ویتامین ث در بدن بیش تر باشد به سوخت چربی بیشتر كمك می كند .
4 - كدو حلوایی
حتی پیش از پختن ، 88 درصد وزن كدو حلوایی را آب تشكیل می دهد . بنابراین معده ار پر كرده و جای كمی برای كالری های اضافی می گذارد . از آنجا كه 3% آن را الیاف تشكیل می دهد ، پس منبع خوبی برای كسب الیاف مورد نیاز بدن است .
5 - تخمه كدو
تخمه كدو مقدار زیادی پروتئین ، چربی مفید و الیاف را در پوسته كوچك خود ذخیره كرده است . هر سه این موارد به آهستگی هضم و جذب بدن می شوند . آهستگی این روند هضم برای مدت طولانی به انسان احساس سیری می دهد و میزان قند خون را ثابت نگاه می دارد .
6 - شلغم
شلغم جزو سبزیجات ریشه ای است كه سه ماده مغذی و مفید برای كم كردن وزن را یك جا دارد ، این مواد عبارت اند از الیاف ، كلسیم و ویتامین ث . الیاف موجود در شلغم (بیش از 2%) آن را گزینه ای طبیعی برای كم كردن وزن می كند .
7 - دانه كاج
اسیدهای چرب موجود در هسته كاج موجب افزایش ترشح هورمونی در بدن می شود به نام كولسیستوكینین ، كه بنا به برخی از گزارش ها ، حس سیری به انسان می دهد . به علاوه ، كسانی كه اهل آجیل خوردن هستند به طور كلی از كسانی كه آجیل نمی خورند كمتر چاق می شوند .
8 - گلابی
گلابی سرشار از الیاف و مملو از ویتامین ث است . نتایج گزارش های اخیر حاكی از آن است كه مواد مغذی موجود در گلابی قابلیت متابولیسم بدن را افزایش می دهد . به علاوه مصرف گلابی خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را كاهش می دهد .
9 - انجیر
انجیر تازه یا خشك سرشار از الیاف است كه میزان آن به 4 گرم در هر 100 گرم انجیر می رسد . همچنین انجیر كلسیم زیادی دارد كه برای سوخت و ساز بدن بسیار مفید است . در ضمن انجیر اشتیاق به مصرف قند را كاهش می دهد .
آدرس مطب : تهران ، یوسف آباد ، خیابان فتحی شقاقی ، بین یوسف آباد و چهلستون ، ساختمان پزشکان سبز ، طبقه دوم
تلفن : 88722038 - 021
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
ده ماده خوراکی چربی سوز
تاریخ انتشار : 1396-01-14
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .