ميوها و سبزيجات چربی سوز
امبدینگ نخکندولا
لیزر موهای زائد با جدیدترین دستگاه موجود در کشور
ليفت صورت بانخ
لاغری با روش کت گوت
درمان تعریق
میکرونیدلینگ با درماپن
تزریق ژل و بوتاکس

ميوها و سبزيجات چربی سوز

هیچ غذا یا خوراكی نمی تواند چربی بدن را آب كند ، اما 9 خوراكی مقوی و پرانرژی جلوی اشتها برای غذاهای پرچربی را گرفته ، قند خون را متعادل كرده ، متابولیسم را افزایش می دهند .

این مواد عبارت اند از :
1 - سیب

هر سیب به اندازه تقریبی یك شیرینی كوچك كالری دارد و به همان اندازه نیز از الیاف برخوردار است . دانشمندان برزیلی طی پژوهشی دریافتند افرادی كه در روز فقط سه سیب می خورند بیش از كسانی كه روزانه فقط سه شیرینی سالم مصرف می كنند ، وزن كم می كنند و اما پوست سیب نباید كنده شود . این پژوهش ها نشان می دهد كه بین اسید اورسولیك موجود در پوست سیب و خطر چاقی رابطه ای معكوس وجود دارد .

2 - شاه بلوط
شاه بلوط از همه خواص آجیل ها برخوردار است ، بی آنكه كالری یا چربی موجود در آنها را داشته باشد . شاه بلوط همچنین منبع خوبی برای پروتئین ، الیاف و ویتامین E است . اما بر خلاف دیگر آجیل های درختی ، از ویتامین ث هم به حد وفور برخوردار است . گفته می شود كه ویتامین ث در سوخت و ساز چربی موثر است .

3 - كلم بروكسل
تنها مصرف 226 گرم از این خوراكی فوق العاده مغذی ، روزی 4 گرم الیاف و بیش از میزان لازم ویتامین ث وارد بدن می كند . بنا به گزارش مجله معتبر ژورنال تغذیه ، هر چه ویتامین ث در بدن بیش تر باشد به سوخت چربی بیشتر كمك می كند .

4 - كدو حلوایی
حتی پیش از پختن ، 88 درصد وزن كدو حلوایی را آب تشكیل می دهد . بنابراین معده ار پر كرده و جای كمی برای كالری های اضافی می گذارد . از آنجا كه 3% آن را الیاف تشكیل می دهد ، پس منبع خوبی برای كسب الیاف مورد نیاز بدن است .

5 - تخمه كدو
تخمه كدو مقدار زیادی پروتئین ، چربی مفید و الیاف را در پوسته كوچك خود ذخیره كرده است . هر سه این موارد به آهستگی هضم و جذب بدن می شوند . آهستگی این روند هضم برای مدت طولانی به انسان احساس سیری می دهد و میزان قند خون را ثابت نگاه می دارد .

6 - شلغم
شلغم جزو سبزیجات ریشه ای است كه سه ماده مغذی و مفید برای كم كردن وزن را یك جا دارد ، این مواد عبارت اند از الیاف ، كلسیم و ویتامین ث . الیاف موجود در شلغم (بیش از 2%) آن را گزینه ای طبیعی برای كم كردن وزن می كند .

7 - دانه كاج
اسیدهای چرب موجود در هسته كاج موجب افزایش ترشح هورمونی در بدن می شود به نام كولسیستوكینین ، كه بنا به برخی از گزارش ها ، حس سیری به انسان می دهد . به علاوه ، كسانی كه اهل آجیل خوردن هستند به طور كلی از كسانی كه آجیل نمی خورند كمتر چاق می شوند .

8 - گلابی
گلابی سرشار از الیاف و مملو از ویتامین ث است . نتایج گزارش های اخیر حاكی از آن است كه مواد مغذی موجود در گلابی قابلیت متابولیسم بدن را افزایش می دهد . به علاوه مصرف گلابی خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را كاهش می دهد .

9 - انجیر
انجیر تازه یا خشك سرشار از الیاف است كه میزان آن به 4 گرم در هر 100 گرم انجیر می رسد . همچنین انجیر كلسیم زیادی دارد كه برای سوخت و ساز بدن بسیار مفید است . در ضمن انجیر اشتیاق به مصرف قند را كاهش می دهد .


آدرس مطب : تهران ، یوسف آباد ، خیابان فتحی شقاقی ، بین یوسف آباد و چهلستون ، ساختمان پزشکان سبز ، طبقه دوم
تلفن : 88722038 - 021

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید




نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :

الفبای طب سوزنی

طب سنتی چین معتقد است هرآنچه در قسمتی از بدن اتفاق می افتد بر دیگر بخشهای بدن تآثیرگذار است

تاریخچه طب سوزنی

تاریخچه طب سوزنی به دو هزارسال قبل از میلاد مسیح باز میگردد. جایی که هنوز فلزات کشف نشده بوده اند

خواندنی مطلب امروز