مرگ تدریجی با مصرف شكر
کندولاامبدینگ نخ
درمان تعریق
میکرونیدلینگ با درماپن
لیزر موهای زائد با جدیدترین دستگاه موجود در کشور
لاغری با روش کت گوت
تزریق ژل و بوتاکس
ليفت صورت بانخ

مرگ تدریجی با مصرف شكر

آیا مصرف شکر ذره ذره ما را می کشد ؟
بسیاری از افراد معتقدند ، مصرف متعادل شکر مضر نیست ، ولی این پنداشت از زمانی که بشر شکر را به رژیم غذایی اش افزود ، جای بحث و گفتگو را باز گذاشته است .به گزارش روزنامه وال استریت جورنال ، افرادی که با مصرف شکر از هر نوع ، از شکرهای کریستال شده که در چای و قهوه می ریزیم تا شربت فروکتوز ذرت مخالف هستند . همچنان به عموم هشدار می دهند که شکر دلیل اصلی خیلی از بیماری ها ، بخصوص یکی از دلایل اساسی بیماری مقاومت به انسولین است و اگر حق با این افراد باشد ، شکر نقش اصلی در چاقی زیاد از حد در بیماری دیابت دارد ، که هر دو خطر ابتلا به بیماری های مزمن مثل بیماری قلبی را بالا می برند .

این بحث جدیدی نیست ، مصرف شکر در غرب از اوسط قرن نوزده میلادی با افزایش صنایع تولید آب نبات و شکلات و بستنی افزایش ناگهانی داشت .انواع نوشابه های شیرین مثل روت بیر ، داکترپپر ، کوکا کولا و پپسی از سالهای 1880 وارد بازار شد . در سالهای 1920 ممنوعیت الکل در آمریکا باعث شد که مردم از الکل به شکر روی آورند و همین امر موجب افزایش فروش شکر و غذاها و نوشیدنی های شکر دار در کشور شد .پزشکان مصرف شکر را دلیل بسیاری از بیماریها می دانند از جمله روماتیسم ، سنگ کیسه صفرا ، زرد ی و سرطان . آنها می گویند دیابت و مرگ و میر حاصل از آن که در طول سالهای 1850 تقریبا وجود نداشت ، بعد از جنگ داخلی آمریکا رایج تر شد .

آمدن یخچال های ارزان به بازار به مردم آمریکا فرصت این را داد تا نوشابه های شکر دارد را به مقدار زیاد در خانه انبار کنند و بعد از جنگ جهانی دوم آمدن شربت و عصاره متمرکز شده ، آب میوه شیرین را یکی از لازمه های صبحانه مردم آمریکا کرد و در سالهای 1960 صبحانه های شکر دار مثل انواع غلات فرایند شده با شکر اضافه ، از قبیل کورن فلکس و رایس کریسپی ، و شیرینی (پاپ تارت های مربا دار)جای صبحانه کودکان را گرفت و یکی از ترکیب های نهایی در شیرین کردن رژیم غذایی مردم آمریکا ، شربت فروکتوز ذرت در سالهای 1970 بود ، که تا سال 1999 مصرف سالانه این ماده شیرین ، برای هر نفر به 150 پوند ، معادل چیزی بیش از 68 کیلوگرم رسید .

صنایع تولید شکر به دفاع از خود می گویند : مصرف شکر نمی تواند تنها دلیل چاقی باشد ، چون کالری ، کالری است و فرقی بین کالری حاصل از خوردن یک استیک ، یا میوه یا غذای دیگر با کالری حاصل از خوردن شکر وجود ندارد . ولی این ادعا حقیقت ندارد . نتایج یک سری پژوهش که در سالهای 1960 میلادی در بریتانیا روی حیوانات و انسانها شد پیشنهاد کرد که ترکیب شیمیایی خاص شکر مسئول بوجود آمدن مجموعه ای از شرایط شیمیایی غیر طبیعی در بدن است که امروزه به سندروم متابولیک یا نشانگان سوخت و سازی شناخته می شود .

در بین این شرایط می توان به مقاومت به انسولین ، چاقی و تمرکز چربی در ناحیه مرکزی بدن ، یعنی شکم و دور کمر اشاره کرد .مقاومت به انسولین شرایطی است که در آن سلولهای بدن پاسخ مناسبی به انسولین نمی دهند و در جذب گلوکز دچار اختلال می شوند و در نهایت منجر به بالا رفتن قند خون در بدن ، چاقی و ابتلای یک فرد به بیماری دیابت نوع دوم می شود .دیابت نوع دو ارتباط نزدیکی با بیماری های دیگر از جمله بیماری قلبی و حتی آلزایمر دارد . بنابه مطالعاتی که در دانشگاه آلابامای آمریکا روی موشهای آزمایشگاهی انجام شده ، علائم بیماری آلزایمر در موشهایی که به آنها آب قند داده شده بالاتر از موشهایی است که تنها آب خالی نوشیده اند.

مطالعات زیادی نیز بر روی ارتباط شکر و سرطان ، همچنان در دست انجام است که با وجود اینکه ارتباط مستقیمی بین مصرف شکر و سرطان ممکن است نباشد ولی برخی پژوهشگران معتقدند بالارفتن میزان انسولین در بدن با مصرف زیاد شکر ممکن است روی رشد سلولهای سرطانی تاثیر داشته باشد . ده بیماری در آمریکا از اولین عوامل مرگ و میر به حساب می آیند که آمار نشان می دهد بیماریهای قلبی ، سرطان ، آلزایمر و دیابت که بی ارتباط به مصرف شکر نیستند هم ، جزو این بیماری ها محسوب می شوند .


آدرس مطب : تهران ، یوسف آباد ، خیابان فتحی شقاقی ، بین یوسف آباد و چهلستون ، ساختمان پزشکان سبز ، طبقه دوم
تلفن : 88722038 - 021

الفبای طب سوزنی

طب سنتی چین معتقد است هرآنچه در قسمتی از بدن اتفاق می افتد بر دیگر بخشهای بدن تآثیرگذار است

تاریخچه طب سوزنی

تاریخچه طب سوزنی به دو هزارسال قبل از میلاد مسیح باز میگردد. جایی که هنوز فلزات کشف نشده بوده اند

خواندنی مطلب امروز